Lasto A/S har åbne containere i størrelser fra 8 – 49 m3, i både smalle og brede, og høje og lave modeller. Alle modellerne er med lukket topprofil, krog og wirehejs. Der kan vælges top- eller sidehængt bagende samt rullepresenning, fast eller hævebart tag.

Vi laver mange individuelle løsninger og kan tilpasse alle mål. Så skal du bruge en pålidelig og alsidig åben container? Så tøv ikke med at tage kontakt til os

Vi har egne produktionsfaciliteter i Kerteminde og sælger løsninger til kunder i Odense, Svendborg, Faaborg og resten af Fyn. Så står du og mangler en container, skal du ikke tøve med at give os et kald.

Få et tilbud i dag

En åben container til dit behov

Vi forstår, at forskellige kunder har forskellige behov. Derfor tilbyder vi en bred vifte af containere, der kan tilpasses efter dine præcise mål og specifikationer. Uanset om du har brug for en enkelt, åben container eller en større flåde, kan vi være behjælpelige med pålidelige løsninger af dansk kvalitet.

Flere års erfaring med containere

Vores mange års erfaring har gjort os til et velrenommeret firma inden for branchen. Vi er kendt for vores dedikation til førsteklasses service og har etableret en glad og tilfreds kundekreds på Fyn.

Udover vores imponerende udvalg af åbne containere tilbyder vi også andre produkter som lukkede containere, vippecontainere, grab containere og meget mere.

Hør mere om vores udvalg af åbne containere

Hos Lasto A/S ønsker vi at imødekomme dine behov for åbne containere med konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne for at høre mere om vores udvalg af containere.

Ring til os på telefon 65 32 34 34​​ for en uforpligtende samtale allerede i dag, eller skriv til os på e-mail mail@lasto.eu for at komme i gang med at finde den perfekte åbne container til dine behov. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.