Står du og mangler en grab container til din virksomhed for bedre affaldshåndtering? Hos Lasto A/S, din lokale partner på Fyn, tilbyder vi en bred vifte af kvalitetscontainere til salg, herunder specialfremstillede grab containere til at imødekomme dine specifikke behov.

Står du og mangler en grab container i Odense, Svendborg, Faaborg eller andre steder på Fyn? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har uden tvivl en container til lige netop dit behov.

Kontakt os i dag

Fleksible og specialiserede grab containere

Vores grab containere er designet til at lette indsamlingen og transporten af skrot, kofangere, autoruder og andre materialer. Udstyret med avancerede grabber-arme og kraner, giver vores grab containere dig mulighed for at håndtere affaldsmaterialer effektivt og problemfrit.

Produktion af grab containere

Vi er stolte af at have egen produktion i Kerteminde, hvilket betyder, at vores grab containere er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på kvaliteten her i Danmark. Med egen produktion kan vi 100% stå inde for alle vores containere og du kan derfor stole på, at vores produkter lever op til de højeste standarder.

Hør mere om vores containere

Så hvis du står og mangler en container til effektiv affaldshåndtering, står vi klar med løsningen. Med vores grab containere får du den effektivitet og pålidelighed, din virksomhed har brug for. Ønsker du at høre mere om vores produktion eller de forskellige typer containere vi tilbyder, er du altid velkommen til at give os et kald.

Du kan kontakte os allerede i dag på 65 32 34 34​​ for en snak om mulighederne for dig og dine behov i Odense, Faaborg, Svendborg eller andre steder på Fyn.

Du har også mulighed for at skrive til os via kontaktformularen her på siden eller direkte til: mail@lasto.eu. Vi ser frem til at hjælpe jer.