Er du på udkig efter den perfekte løsning til affaldshåndtering? Hos Lasto A/S er vi din pålidelige partner, når det kommer til Vippecontainere. Vi tilbyder et bredt udvalg af Vippecontainere til salg i Odense, Faaborg, Svendborg og resten af Fyn.

Med årtiers erfaring inden for containere og affaldshåndtering og en passion for kvalitet, er vi din pålidelige partner i din søgen efter de bedste løsninger til håndtering af affald.

Kontakt os og hør mere

Effektiv affaldshåndtering med vippecontainere

En vippecontainer er en essentiel del af affaldshåndteringen i mange virksomheder og produktionsmiljøer. Denne smarte enhed, der nemt kan integreres i arbejdsprocesser, tilbyder en række fordele i forhold til mere traditionelle affaldscontainere.

Funktionsprincipper for en vippecontainer

En vippecontainer består grundlæggende af en bundramme med to kanaler, der passer perfekt til gaflerne på en gaffeltruck eller en pallevogn. Oven på denne bundramme er selve containeren monteret. Det centrale element i en vippecontainer er dens tipfunktion. Denne tip funktion aktiveres enten ved hjælp af et håndtag på containeren eller ved at køre en gaffeltruck op mod den, f.eks. ved en lastbilcontainer.

Når gaffeltruckens gafler eller en udløserplade på containeren påvirkes, tipper vippecontaineren forsigtigt sin last ud, hvilket gør det unødvendigt for truckføreren at forlade sin gaffeltruck. Dette øger både effektiviteten, men også sikkerheden i affaldshåndteringen.

Fordele ved vippecontainere

Der er flere gode grunde til at vælge en vippecontainer til affaldshåndtering i virksomheden. Først og fremmest optager vippecontaineren ikke unødvendig gulvplads, da den har en praktisk størrelse. Dette gør den ideel til placering i mindre lagerhaller eller produktionsområder.

Både påfyldning og tømning af vippecontainere er nemme og effektive. Deres gode højde gør det let at kaste affald i dem, og en gaffeltruck kan let flytte en fuld container til tømning udenfor. Alternativt kan affaldet tippes ud ved hjælp af den smarte vippefunktion.

Hvis nødvendigt kan hjul monteres på vippecontainere, hvilket giver medarbejdere mulighed for at flytte dem manuelt. Dette tilføjer en ekstra dimension af fleksibilitet til produktionen og letter tømningsprocessen.

Få fat i en container i dag

Gør affaldshåndteringen enklere og mere effektiv med vippecontainere fra Lasto A/S. Kontakt os i dag på 65 32 34 34​​ og hør mere om vores udvalg af containere.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen her på siden eller direkte til: mail@lasto.eu. Vi ser frem til at hjælpe jer.